Κουνούπια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κουνούπι στο τμήμα (2)

Πήγαινε κάτω

Κουνούπι στο τμήμα (2) Empty Κουνούπι στο τμήμα (2)

Δημοσίευση από Kounoupi_Pilotos Πεμ Δεκ 04, 2008 3:43 pm

Εχθές "συνοδεύτηκα" στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας.

Θα αρχίσω απ' την αρχή, εδώ και αρκετό καιρό έπαιρνα το αμάξι του πατέρα μου και έκανα βόλτες γύρω απ' το τετράγωνο. Εντάξει, χαιρόμουν. Αφού είχα κάνει το δεύτερο μάθημα, χθες, αποφάσισα να πάω στον Φάνη με το αμάξι. Κι αυτό να γινόταν μόνο. Αλλά τελικά ήταν κι άλλοι στον Φάνη και λέω δεν τους πάω μια βόλτα; Τους πήγα.. Πέρασε κι αυτό και μετά τους γύρισα και σπίτια τους. Τέλος πάντων συνεχίσαμε για πολύ τις βόλτες με τον Άρη και με τον Φάνη. Μετά άφησα τον Φάνη σπίτι του και κάναμε μερικές βόλτες με τον Άρη. Βαρεθήκαμε και αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι μου με τον Άρη για να παίξουμε προ. Πάμε λοιπόν σπίτι μου και λέω να κάνουμε άλλον έναν γύρο. όπως κάναμε τον γύρο ξαφνικά βλέπω φώτα αστυνομίας... "ωχ μπάτσοι" λέω στον Άρη. "Για μας;" με ρωτάει.... "ναι για μάς". Έρχεται λοιπόν ένας καμμένος λες και ήταν στις ειδικές δυνάμεις κρατώντας το όπλο και αρχίζει την γνωστή φλυαρία των μπάτσων... Τέλος πάντων, μας πήγαν στο τμήμα, έφαγα μια μήνυση απ' το κράτος.

Η Μαλακία είναι ότι μετά, πήγα επειδή μου είχε πέσει το πορτοφόλι μου στο αμάξι να το βρω, και με είδε ο μαλάκας ο Παύλος απ' το μπαλκόνι... Κι έτσι δεν μπορώ να ξαναπάρω το αμάξι, εκτός αν ξέρει κάποιος να το ξεκλειδώνει και να το ανάβει χωρίς κλειδί Crying or Very sad
Kounoupi_Pilotos
Kounoupi_Pilotos
Κουνούπι
Κουνούπι

Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Τόπος : Σπίτι του Black

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης