SOS! Ayto pragmatika axizei na to diavasete!
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
SOS! Ayto pragmatika axizei na to diavasete!
Γίδα κοκκινιστή
1 κιλο γίδα τεμαχισμένη
1 κρεμμύδι μεέριο
2 κουτια κομμένα ντοματάκια
λιγη κανέλλα σκόνη
λιγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλακι ζαχαρη
1. Βραζουμε τη γιδα μια με μιαμιση ωρα, με λιγο αλατι προς το τελος.
2. Σωταρουμε σε ενα μεγαλο τηγανι το κρεμμυδι προσθετοντας αλατοπιπερο.
3. Όταν εχει αρχισει να ξανθαινει το κρεμμυδι, προσθετουμε τα κομματια της γιδας (στραγγισμενα) να τσιγαριστουν καλα.
4. Αλατοπιπερωνουμε και παλι λιγο.
5. Προσθετουμε τα δυο κουτια κονκασέ, 1/2 κρασοποτηρο απο το ζωμο που εβρασε η γιδα, την ζαχαρη και την σκονη κανελλα (ελαχιστη)
6. Αφηνουμε να τραβηξει τα πολλα ζουμια και να σφιξει η σαλτσα οσο θελουμε.
1 κιλο γίδα τεμαχισμένη
1 κρεμμύδι μεέριο
2 κουτια κομμένα ντοματάκια
λιγη κανέλλα σκόνη
λιγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλακι ζαχαρη
1. Βραζουμε τη γιδα μια με μιαμιση ωρα, με λιγο αλατι προς το τελος.
2. Σωταρουμε σε ενα μεγαλο τηγανι το κρεμμυδι προσθετοντας αλατοπιπερο.
3. Όταν εχει αρχισει να ξανθαινει το κρεμμυδι, προσθετουμε τα κομματια της γιδας (στραγγισμενα) να τσιγαριστουν καλα.
4. Αλατοπιπερωνουμε και παλι λιγο.
5. Προσθετουμε τα δυο κουτια κονκασέ, 1/2 κρασοποτηρο απο το ζωμο που εβρασε η γιδα, την ζαχαρη και την σκονη κανελλα (ελαχιστη)
6. Αφηνουμε να τραβηξει τα πολλα ζουμια και να σφιξει η σαλτσα οσο θελουμε.
Kounoupi_Alkoolikos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Ηλικία : 34
Τόπος : Δεύτερο στενό ευθεία
Απ: SOS! Ayto pragmatika axizei na to diavasete!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Ηλικία : 34
Τόπος : Σπίτι του Black
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης