Krisi Katerinas
3 απαντήσεις
Κουνούπια :: Forum Κουνουπιών :: Κρίσεις
Σελίδα 1 από 1
Krisi Katerinas
Ena proino eixan koimithei sto spiti mou o timos kai o adrian kai to vradi eixa doseis mono ston adrian krevati,ton timo ton afisa na kanei oti thelei kai o ilithios eno to spiti einai gemato kanapedes koimithike sto patoma....tcp ton vlepei to proi i tsia(oikiaki voithos) na koimate sto patoma kai to leei stin mitera m...afou xipnisan ta paidia kai anevikan sto domatio m kai araza(imastan etimoi na kanoume (n)argile perno tilefono tin mitera m na pei stin tsia na ferei ta kinita tou timou apo kato epidi kanenas apo emas dn ithele na paei...opote pathenei krisi mpenei mesa sto domatio kai anti na asxolithei oti tin pira tilefono thimithike oti o timos koimotan sto patoma...opote me arxizei ta perierga oti dn eimai ellinas filoxenos kai gt dn tou edina to krevati m kai gia tin oikonomiki krisi m eipe...auta afino na sxolia sta paidia pou itan brosta:)
Kounoupi_Navagosostis- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 46
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Τόπος : Ekei....
Απ: Krisi Katerinas
xaxaxa nai ta eixe parei gt den mas frodises kala!!! oute sedonia estrwses oute gala piges na pareis dropi sou!!
gia tin oikonomiki krisi
gia tin oikonomiki krisi
Katerina έγραψε:Egw ftaiw pou den ypostirzw aytous pou kanoun aytes tis pseftikes oikonomikes kriseis k meineis na trws tis kaltses sou!!!
Kounoupi_Alkoolikos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Τόπος : Δεύτερο στενό ευθεία
αχαχαχα ναι αυτό με τις κάλτσες ήταν θεϊκό.... + της άλλης
Y.Γ να δικαιολογηθώ, μπορούσα να κοιμηθώ στον καναπέ αλλά μου είχες πει ότι το πρωί θα με ξυπνήσουν και ξέρεις πόσο μ' αρέσει να κοιμάμαι χωρίς να με ξυπνάνε (ειδικά ο αλκοολικός που με παίρνει 90 τηλέφωνα καμιά φορά για να με ξυπνήσει )
Κυρία Κατερίνα said
έπρεπε να του δώσεις το δικό σου κρεββάτι, δεν ξέρεις τίποτα απ' την ελληνική φιλοξενία;
Y.Γ να δικαιολογηθώ, μπορούσα να κοιμηθώ στον καναπέ αλλά μου είχες πει ότι το πρωί θα με ξυπνήσουν και ξέρεις πόσο μ' αρέσει να κοιμάμαι χωρίς να με ξυπνάνε (ειδικά ο αλκοολικός που με παίρνει 90 τηλέφωνα καμιά φορά για να με ξυπνήσει )
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Σπίτι του Black
95 thes na peis... akou kei 90... ti kanoume? paizoume?
ζητώ ταπεινά συγγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο το έχω το μήνυμα έπρεπε να τσεκάρω πριν μιλήσω...
Κατηγορώ την βιασύνη της ηλικίας μου καθώς και την πλήρη ανωριμότητά μου.
Σχέδιο
Κατηγορώ την βιασύνη της ηλικίας μου καθώς και την πλήρη ανωριμότητά μου.
Σχέδιο
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Σπίτι του Black
to sxedio tis mpamias?