Httes!!!!!!!!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Httes!!!!!!!!!
kounoupia ola kala alla prp na anagnorizoume kai tis ittes mas!!!Parolo p dn imoun brosta exo na po gia tn itta sti pista tis varis!!!Teo kai Timo exete to logo...
Kounoupi_Dreamer- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Τόπος : Uni of Surrey
Απ: Httes!!!!!!!!!
kai k na katadwsw ton timo pou ekane alli mia hrwiki htta.... koda stin spetswn..
as pei kapios oli tin istoria gia tin pista tis varis... ade timo esy pou grafeis k me orea ellhnika grammata
as pei kapios oli tin istoria gia tin pista tis varis... ade timo esy pou grafeis k me orea ellhnika grammata
Kounoupi_Alkoolikos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Τόπος : Δεύτερο στενό ευθεία
Nai ontos dreamer mia eixan piasei stin Vari kai oxi mono epidi pirame mia tabela apo ta bp alla anixan kai tin tsanta tou timou pou eixe para polla tsimpimata...xexasa na anafero oti mia episase i astinomia...euxaristo.
Kounoupi_Navagosostis- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 46
Τόπος : Ekei....
λοιπόν, το θέμα μπορεί καταρχήν και να θεωρηθεί και ως διφορούμενο, γιατί ήττες είναι κι ένα παιχνίδι με τον Τέο στη Γλυφάδα...
Αρχίζω με την ήττα της Βάρης-Κορωπίου...
Περπατούσαμε με τον Θοδωρή καθώς και τους εξής : Ροσίν-Τζωρτζίνα-Ελπίδα-Μαίρη-Ναταλία-Αλέξα νομίζω και Γιόκο τέσπα δεν θυμάμαι ποιοί άλλοι ήταν... Και πηγαίναμε στο σπίτι της Τζωρτζίνας για να πάρουμε τηλέφωνο τον Άντριαν που νομίζαμε ότι βρισκόταν στην Ολλανδία...
Και βλέπουμε όπως περνάμε έξω απ'τα bp μια ταμπέλα που έγραφε: "Ανοιχτό-κλειστό"... Μου λέει ο Τέο "κοίτα! Λες να βγαίνει;" Του λέω "μάλλον"... μου λέει "βγαίνει σίγουρα"...
οπότε το τσιμπάμε...
γέλιο... Χαρές...
ανεβαίνουμε λοιπόν... περνάμε απ'την παραλιακή... περνάμε και τον δρόμο και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε την Βάρης-Κορωπίου... Δίπλα στον δρόμο με αυτό να το επιδυκνείουμε... Λογικά πράγματα... Ξαφνικά στην Ηπειρώτισα σταματάει δίπλα μας ένα αμάξι, ανάβει τα αλάρμ και μας λέει ένας τυπάς από μέσα... "Παιδιά, να σας πώ λίγο;" η συνέχεια σε λίγο, κουράστηκα!
Αρχίζω με την ήττα της Βάρης-Κορωπίου...
Περπατούσαμε με τον Θοδωρή καθώς και τους εξής : Ροσίν-Τζωρτζίνα-Ελπίδα-Μαίρη-Ναταλία-Αλέξα νομίζω και Γιόκο τέσπα δεν θυμάμαι ποιοί άλλοι ήταν... Και πηγαίναμε στο σπίτι της Τζωρτζίνας για να πάρουμε τηλέφωνο τον Άντριαν που νομίζαμε ότι βρισκόταν στην Ολλανδία...
Και βλέπουμε όπως περνάμε έξω απ'τα bp μια ταμπέλα που έγραφε: "Ανοιχτό-κλειστό"... Μου λέει ο Τέο "κοίτα! Λες να βγαίνει;" Του λέω "μάλλον"... μου λέει "βγαίνει σίγουρα"...
οπότε το τσιμπάμε...
γέλιο... Χαρές...
ανεβαίνουμε λοιπόν... περνάμε απ'την παραλιακή... περνάμε και τον δρόμο και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε την Βάρης-Κορωπίου... Δίπλα στον δρόμο με αυτό να το επιδυκνείουμε... Λογικά πράγματα... Ξαφνικά στην Ηπειρώτισα σταματάει δίπλα μας ένα αμάξι, ανάβει τα αλάρμ και μας λέει ένας τυπάς από μέσα... "Παιδιά, να σας πώ λίγο;" η συνέχεια σε λίγο, κουράστηκα!
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Σπίτι του Black
βγαίνουν λοιπόν δύο τυπάδες... και μας δείχνουν αστυνομική ταυτότητα!! ξέχασα να αναφέρω ότι οι τυπάδες ήταν σε κανονικό απλό αμάξι, ο Τέο ίσως να θυμάται και τι αμάξι...
Βγαίνουν και μας λένε... "Τι είναι αυτό;" τους λέμε "εεε.... ταμπέλα"... Μας λένε "ταυτότητες έχετε;" ο Τέο είχε και την δείχνει... ΕΓώ δεν είχα, αλλά είχα μια τσάντα, στην οποία τσάντα είχα μέσα ζάχαρες απ' τα Ballux, ένα "16" από ένα εστιατόριο στην Πάρο και διάφορα ΑΡΚΕΤΑ άλλα μικρο-τσιμπήματα.
Αρχίζει λοιπόν ο αστυνομικός, μας ρωτάει "ποια καφετέρεια τα κλαίει όλα αυτά" εμείς απαντάμε εντάξει η πινακίδα δεν είναι δικιά μας, αλλά τα άλλα είναι απ'το σπίτι του Τέο... Συνεχίζει να μας ρωτάει, μας λέει να μας πάει πίσω με την πινακίδα να την ξαναβάλουμε στη θέση του, εμείς λέμε εντάξει δεν πειράζει θα την πάμε μόνοι μας και την πήγαμε.... Αλλά κάποια στιγμή θα την ξανατσιμπήσουμε
Βγαίνουν και μας λένε... "Τι είναι αυτό;" τους λέμε "εεε.... ταμπέλα"... Μας λένε "ταυτότητες έχετε;" ο Τέο είχε και την δείχνει... ΕΓώ δεν είχα, αλλά είχα μια τσάντα, στην οποία τσάντα είχα μέσα ζάχαρες απ' τα Ballux, ένα "16" από ένα εστιατόριο στην Πάρο και διάφορα ΑΡΚΕΤΑ άλλα μικρο-τσιμπήματα.
Αρχίζει λοιπόν ο αστυνομικός, μας ρωτάει "ποια καφετέρεια τα κλαίει όλα αυτά" εμείς απαντάμε εντάξει η πινακίδα δεν είναι δικιά μας, αλλά τα άλλα είναι απ'το σπίτι του Τέο... Συνεχίζει να μας ρωτάει, μας λέει να μας πάει πίσω με την πινακίδα να την ξαναβάλουμε στη θέση του, εμείς λέμε εντάξει δεν πειράζει θα την πάμε μόνοι μας και την πήγαμε.... Αλλά κάποια στιγμή θα την ξανατσιμπήσουμε
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Σπίτι του Black
H T T A
pawned by Police
pawned by Police
Odigos_Kounoupiwn_Con- VIP Κουνουπιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
Τόπος : To spiti tou Adrian