Κρίση Παύλου (μαλάκα Παύλου, όχι Άρη Πάυλου)
5 απαντήσεις
Κουνούπια :: Forum Κουνουπιών :: Κρίσεις
Σελίδα 1 από 1
Κρίση Παύλου (μαλάκα Παύλου, όχι Άρη Πάυλου)
Είχαν "κοιμηθεί" ο Τέο και ο Άντριαν στο σπίτι του Black.... Κοιμηθεί... Μέχρι τις 6 κάναμε φασαρία... Είχε ακόμα ολυμπιακούς αγώνες τότε... Τέσπα, ξυπνάνε αυτοί, χαιρετάνε τον πατέρα μου και φεύγουν... Κι εγώ ξυπνάω κατά τις 3 και πηγαίνω στο σαλόνι όπου ο πατέρας μου, ο μαλάκας ο Παύλος, έβλεπε αγώνα μπάσκετ ΗΠΑ - Ισπανία αν θυμάμαι καλά... Αρχίζω λοιπόν εγώ να εξυμνώ το μπάκσετ που έπαιζε η Αμερική γιατί απεχθάνομαι τους Ισπανούς... Αρχίζει και τσαντίζεται αυτός... Αρχίζει να μου λέει ότι δεν παίζουν μπάσκετ κι ότι καλύτερα να πάνε σε τσίρκο για να διασκεδάζουν τους οπαδούς κ.τ.λ... Τέσπα, τελειώνει το παιχνίδι, νικάει η Αμερική και του λέω είδες;; Και θέαμα και αποτέμεσμα... Ήταν η τελευταία φορά που του μίλησα εκείνη τη μέρα, γιατί ακολούθησε μια επική κρίση μαλάκα Παύλου...
Αρχίζει και βάζει τις φωνές... Είδες;; αυτά σε νοιάζουν μόνο... Πώς να βλέπεις τον αγώνα και να διασκεδάζεις, πώς να περνάς εσύ μόνο καλά... Φέρνεις τους φίλους σου εδώ και κοιμούνται, τρώνε, πίνουν κάνουν μπουρδέλο το σπίτι μου ( το άφησα ασχολίαστο, πάλι καλά που δεν ήταν μπροστά ο Black) δεν κάνεις τίποτα το δημιουργικό... Δεν διαβάζεις βιβλία, ακούς αυτήν την ηλίθια metal μουσική που δεν είναι μουσική, είναι φασαρία, δεν βοηθάς τη μητέρα σου, δεν μιλάς στην αδερφή σου, δεν μαζεύεις τα ποτήρια σου και των φίλων σου, δεν βάζεις ποτέ πληντύριο... Κι ως πού θα πάει αυτή η κατάσταση πια;;; Θέλω μια μέρα να ξυπνήσω στο σπίτι μου (again... το άφησα ασχολίαστο...) και να είμαι ΜΟΝΟΣ μου, χωρίς να βλέπω εσένα, τους φίλους σου και άλλους άκυρους που έρχονται εδώ...
Κι έτσι όπως το λέει, αρπάζει την καρέκλα τη σπασμένη να τη βαρέσει κάτι...Και φεύγει απ'την ορμή η μισή καρέκλα πάει στο ταβάνι και χτυπάει μόνο τη μισή κάτω... Αφήνει την καρέκλα όπως είναι και πάει και χτυπάει την πόρτα του δωματίου του...
Εγώ με το που ακούω την πόρτα πέφτω κάτω απ'τα γέλια...
~~~~~~~~~ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΥΛΟΥ~~~~~~~~~
Αρχίζει και βάζει τις φωνές... Είδες;; αυτά σε νοιάζουν μόνο... Πώς να βλέπεις τον αγώνα και να διασκεδάζεις, πώς να περνάς εσύ μόνο καλά... Φέρνεις τους φίλους σου εδώ και κοιμούνται, τρώνε, πίνουν κάνουν μπουρδέλο το σπίτι μου ( το άφησα ασχολίαστο, πάλι καλά που δεν ήταν μπροστά ο Black) δεν κάνεις τίποτα το δημιουργικό... Δεν διαβάζεις βιβλία, ακούς αυτήν την ηλίθια metal μουσική που δεν είναι μουσική, είναι φασαρία, δεν βοηθάς τη μητέρα σου, δεν μιλάς στην αδερφή σου, δεν μαζεύεις τα ποτήρια σου και των φίλων σου, δεν βάζεις ποτέ πληντύριο... Κι ως πού θα πάει αυτή η κατάσταση πια;;; Θέλω μια μέρα να ξυπνήσω στο σπίτι μου (again... το άφησα ασχολίαστο...) και να είμαι ΜΟΝΟΣ μου, χωρίς να βλέπω εσένα, τους φίλους σου και άλλους άκυρους που έρχονται εδώ...
Κι έτσι όπως το λέει, αρπάζει την καρέκλα τη σπασμένη να τη βαρέσει κάτι...Και φεύγει απ'την ορμή η μισή καρέκλα πάει στο ταβάνι και χτυπάει μόνο τη μισή κάτω... Αφήνει την καρέκλα όπως είναι και πάει και χτυπάει την πόρτα του δωματίου του...
Εγώ με το που ακούω την πόρτα πέφτω κάτω απ'τα γέλια...
~~~~~~~~~ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΥΛΟΥ~~~~~~~~~
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kounoupi_Pilotos στις Τρι Νοε 04, 2008 1:49 am, 3 φορές συνολικά
Kounoupi_Pilotos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
Τόπος : Σπίτι του Black
Απ: Κρίση Παύλου (μαλάκα Παύλου, όχι Άρη Πάυλου)
xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax eixa kairo na akouso tn istoria!!!!!re fantasteite na eimai brosta se mia tetoia fasi kai na leei o paulos sto spiti m kai na vidono ego se stil....ante r mlk p 8es na exeis kai spiti....aei sto dialo....kai gt dn exei coca-cola..prin ligo xipnisa kai adeio to gamopsigeio ili8ie paulo....axriste...kai na tsakonomaste r se tetoio epipedo!!!!!xaxaxaxax
Kounoupi_Dreamer- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Τόπος : Uni of Surrey
αχαχαχαχα θα φωνάξει τη Γιωργία να ασχοληθεί αυτή
axaxaxaxaxa apo tis pio istorikes kriseis...
Kounoupi_Alkoolikos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Τόπος : Δεύτερο στενό ευθεία
o timos ftaiei. H ameriki INE tsirko
Odigos_Kounoupiwn_Con- VIP Κουνουπιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
Τόπος : To spiti tou Adrian
κρίμα που είναι και Ολυμπιονίκης και απλά άπιαστη στο μπάσκετ που έπαιζε...
egw auti tin krisi giati den tin eixa akousei pote?
pantws einai ontws apisteuti!
alla exei ena dikio
oute gw simpathw tous ispanous sto basket giati einai theatrinoi
alla oxi kai na ipostirizoume tous amerikanous
ola talla peri spiti mou kai akirous ta vriskw ipervolika kai kalo einai timo na tou ta ksekopseis twra pou einai nwris giati meta tha einai diskolo
pantws einai ontws apisteuti!
alla exei ena dikio
oute gw simpathw tous ispanous sto basket giati einai theatrinoi
alla oxi kai na ipostirizoume tous amerikanous
ola talla peri spiti mou kai akirous ta vriskw ipervolika kai kalo einai timo na tou ta ksekopseis twra pou einai nwris giati meta tha einai diskolo
Kounoupi_Dimiourgos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
e? ti ennoeis na ta xekopsei? an to eipes sovara... xanaskepsou to
Kounoupi_Alkoolikos- Κουνούπι
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Τόπος : Δεύτερο στενό ευθεία
χαχαχα τώρα κατάλαβα τι εννοεί... Για τον μαλάκα τον Παύλο το λέει... Καλά τα λέει
Κουνούπια :: Forum Κουνουπιών :: Κρίσεις
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης